COL·LABORACIÓ AMB LA BANDA SIMFÒNICA DE LA SOCIETAT MUSICAL D'ALGEMESÍ

Membres de la Colla d'Algemesí col·laboraran el proper dissabte dia 9 de maig en el concert que la Banda Simfònica de la Societat Musical d'Algemesí realitzarà, dins del marc de la Mostra Internacional de la Música Valenciana, un esdeveniment on agrupacions de tot el món realitzaran concerts als quals s'interpretarà música de la nostra terra. El concert tindrà lloc a les 19.30 hores en el Teatre Municipal d'Algemesí.

Serà en l'obra "Muixerangues al Cel" del compositor Juan Carlos Sempere Bomboí on participaran els nostres dolçainers, juntament amb Xavier Richart com a solista.

A més, es podran escoltar diferents obres, totes elles relacionades en Algemesí i en el seu folklore. Entre altres es podrà escoltar "Aljama", obra de Ferrer Ferran per a dolçaina i banda, inspirada en la batalla del Sucro i interpretada també com a solista per Xavier Richart.

La venda d'entrades tindrà lloc del 4 al 8 de maig a la Secretaria de la Societat Musical (Soterrani de la Casa de la Música, el Teular), en horari de 17.00 a 20.00 hores, i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre Municipal d'Algemesí.

IMG-20150506-WA0001

 
© 2012 La Colla d'Algemesí - Pàgina web dissenyada per Vicent Girbés Trull