ESTRENA DE L'OBRA SOMIANT MUIXERANGUES PER LA COLLA D'ALGEMESÍ

Arribada la calor i com ja és una tradició, la Colla d'Algemesí ofereix el seu concert al Teatre Municipal d'Algemesí. En aquesta ocasió la data escollida ha sigut el dia 6 de juny a les 18.30 hores.

Però aquest serà un concert molt especial, ja que tindrà lloc l'estrena de l'obra Sominant Muixerangues, d'Antoni de la Asunción Andrés. La Muixeranga i la seua música inspiren un dels compositors més guardonants en el món de la dolçaina per a crear aquesta obra, on a través de la música ens fa veure la importància de cada muixeranguer. Un a un creen la Muixeranga i, en aquest cas, músic a músic creen la música de la Muixeranga.

Per fer més especial aquesta estrena absoluta, han sigut invitades tant la Muixeranga d'Algemesí com la Nova Muixeranga d'Algemesí, ja que són ambdues les que han inspirat l'autor en aquesta composició.

En la resta del concert es podrà escoltar diferents obres d'estils molt variats que de segur no deixen indiferent a cap dels assistents. Cal destacar que el concert estarà dirigit pel propi Antoni de la Asunción, que és el director titular de la Colla d'Algemesí des de l'any 2006.

Les entrades es podran adquirir en les taquilles del Teatre Municipal d'Algemesí, dijous dia 4 de juny de 18.00 a 20.00 hores i, el mateix dia del concert, a partir de les 17.30 hores.

logo color4

 
© 2012 La Colla d'Algemesí - Pàgina web dissenyada per Vicent Girbés Trull